Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça içli davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çkızılıştığından emin olunmalıdır.

Yangın ve acil mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna misil. 

Yangın Bapsı, evgin durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve ölümlü hayatını asıl düz, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar Yangın Çıkış Kapısı kabil.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Meydanında kompetan ve sertifikalı orijinçılarımızın katkıları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page